Új tervek a Rocky Monday háza táján

A Rocky Monday tavaly ősszel robbant be a rock and roll köztudatba, hogy minden hétfőn estére 5 zenekaros bulit hirdettek a Városliget melletti Dürer Kertben. Azóta sok minden változott, de a név és a hivatástudat maradt. Lássuk miben újultak meg.

“Az első és legfontosabb a hitvallásunk”-kezdi beszélgetésünket Bajnok Attila egyesületi elnök.

Csapatot építünk!
Egy olyan csapatot, ami már régóta aktuális Magyarországon. Egy olyan helyen, ahol már sok Rock & Roll sztár született! Felépítünk egy olyan csapatot, akik életben tartják, ápolják és megóvják a múltat és leteszik az első köveket a jövő útján!
Megfelelő helyet és lehetőséget adunk minden Rock & Roll zenésznek, táncosnak és oktatónak!
Visszaröpítünk a múltba és megmutatjuk, milyen is volt!
Minden hétfőn találkozhatsz, beszélgethetsz a zenészekkel és élvezheted a felejthetetlen múlt zenéit, slágereit.
Ez a Rocky Monday hitvallása! Mi ezzel járulunk hozzá múltunk életben tartásához!

A csapat már a kezdetek óta elköteleződve hirdeti a rock and roll életérzést. Nagyon látszik, hogy szeretik ezt a kultúrát és tényleg sok mindent hajlandóak tenni érte.

Mikor arról kérdezem, hogy még is milyen formában képzelik el a jövőt, milyen közeli és távlati céljaik vannak, tervezik-e újból a buli szervezéseket, nagy levegőt vesz és belekezd.

“A Rocky Monday már egyesületi formában tevékenykedik. Létrehoztuk felnőtt tánckarunkat Rock Monday Gallery néven. Ők lettek Dollyék tánckara. Voltak is fellépni nem olyan rég.”
A felnőtt tánckar mellett természetesen gyerek tánckar is működik, Dance Fusion Gallery néven. – teszi hozzá.
22089053_312626779205324_2398173002285851720_n

Elindítottak egy iskolai turné program sorozatot, amivel szeretnék átadni a gyerekeknek a rock and roll életérzést és filozófiát. Ingyenes koncert lehetőséget ajánlanak fel iskoláknak, így eljuttatva ezt a kultúrát a fiatalokhoz.

Kérdeztem lesz-e még hétfőnként buli.A válasz az volt, hogy már pályáznak a 4. évadra, ha összejön akkor az Amigo adhat otthont a kezdeményezésnek.

Mi mindenesetre nagyon várjuk!

A fotók a Rocky Monday facebook oldaláról vannak.