Heti Hírmondó #1

Szeretnénk elindítani próba jelleggel egy új sorozatot ‘Hírmondó’ néven. Minden héten hétfőn a délelőtti órákban fogjuk megjeleníteni és kitenni az oldalra. A célja, hogy adjunk egy kis összefoglalást a hazai rockabilly világban történő eseményekről. Legyen szó zenekari változásokról, új eseményről vagy egy érdekes cikkről, mi szeretnénk ezekről szólni nektek egy pár szót a heti Hírmondóban. Reméljük szívesen és örömmel fogadjátok az új sorozatot. Lássuk az elsőt!

* Kikerült pár zenekarnak a neve az idei Lakeside Weekend fellépői közül. A hazai zenekarok jó pár jeles képviselője is ott lesz az idei 25. fesztiválon. Olyan nevek kerültek fel a listára, mint a Pedrofon, Dynamite Dudes, Flip Flop and the Flyers, Duckers vagy a B’15. Természetesen további nagyszerű zenekarok is színesítik a palettát.

* Ha már fesztivál, akkor nézzük az egri Black and White hazai fellépőit. Ott a Blackfrogs, Matchboys és a Mystery Gang az eddigi fellépő gárda.

* És még mindig a fesztiváloknál maradva megjött a Zamárdi V8-as találkozó hivatalos eseménye, melynek az időpontja június 20-24.

* Idén ismét Miss Pin-up verseny, melyre a nevezés már elindult. Január 29-ig várják a szervezők a nevezést és a fotókat. Hajrá Csajok!

* Rábukkantunk egy igazi kincsre, ami valamiért eddig elkerülte a figyelmünket. Újra éleszthetik a Buddy Holly Club-ot. Legalább is a facebook oldalukon található információk szerint minden bizonnyal erre készülnek. Kíváncsian várjuk.

* És a végére ismét zene! Aki szombaton esetleg unatkozott otthon és a facebookot böngészte, akkor egy ingyenes koncerten vehetett részt a Feckin Rawkin jóvoltából. Bognár Balázs és Alisson élő videóban adtak olyan koncertet, hogy öröm volt nézni. Ha van kedved megnézni akkor katt ide.