Tom White & the Mad Circus + Rockin’ Daddy szülinap

56 az 56 – a nagykorúság hajnalán
.
Hétvégén demográfiai bumm sújt le Budapestre. Akkora bumm lesz, hogy a kopasz számmisztikusok kezei alatt már most izzanak a számítógépek a statisztikai hivatalban. Gyökeresen megváltozik hazánk demográfiai adathalmaza, hiszen Rockin’ Daddy ismét csúfot űz minden eddig ismert adatból, és változtat életkorán. A GDP is elmozdul majd, a sörgyárak és pálinkafőzdék részvényeinek árfolyama pedig az egekbe szökik péntek este.
.
Mire lehet még számítani? Az Amigo Rock’n’Roll & Rockabilly Club környékén lakó lányos szülők már most tervezik szűz lányaik biztonságba helyezését, vidéki nagymamákhoz utaztatását. A bátor szüzek elbukhatnak, péntek éjjel könnyedén lányból nővé érhetnek.
.
Lányok, asszonyok! Ezen az estén bugyi és melltartó viselését kéretik mellőzni. Max. táskában hozzatok bugyikat, amiket a színpadon jeleskedő zenészeknek hajigálhattok fel.
.
Várunk tehát mindenkit (szüzeket különösen) sok szeretettel az Amigóba péntek este, a Tom White & the Mad Circus zenekar klubestjén, amit a szülinapom fog még színesíteni. 🙂
.
Zenekari támogatás 1500 Ft.

A buli FB oldala >>