Kemping Feszt – Pedrofon koncert!

Az Őrház Chill & BBQ és a Monostor Borház Fröccskert bemutatja:

Egész nyáron FESZTIVÁL!

Kemping Feszt – Pedrofon koncert

Táncra fel!

2018 08. 19. Vasárnap

PEDROFON

A Pedrofon együttes 2002 nyarán alakult meg Kosztolicz Péter énekes és szaxofonos vezetésével. A tagok már korábban is zenéltek együtt a Cadillac, Madarak és Lucky Boys együttesekben. Első koncertjüket 2002. november 14-én tartották a Wigwam klubban.

2004-ben megnyerték a SztárGyár, majd 2005-ben a Művészbázis tehetségkutató versenyt. Az induló együttesből 2004-ben két zenész kivált, helyükre Porvay György László basszusgitáros és Solymosi Róbert dobos került. 2008-ban tartották meg az ötszázadik koncertjüket. 2014 óta az együttes legfiatalabb tagja, Kisvári Bence ül a doboknál. A Pedrofon több koncerten a Dolly Roll kísérőzenekara volt, de Komár Lászlóval és Fenyő Miklóssal, valamint számos ismert előadóval is dolgoztak együtt. Megalakulásuk óta folyamatosan koncerteznek, 2016-ban 117 alkalommal léptek fel, ezzel az ország egyik legfoglalkoztatottabb rock and roll zenekarának tekinthetők. Az „IFA megy a hegyen” videójuk nézettsége túllépte a kétmilliót.

A Pedrofon műsorának alapját a rock and roll korszak különféle stílusú zenéinek (rock and roll, tviszt, mambó, stb.) hiteles, egyben újszerű előadása adja, de emellett a harmincas-negyvenes évek szvingjét, valamint Komár László és Hungária dalokat is játszanak. A lendületes és életvidám előadásokat a korhű öltözékek és hangszerek, a közönség bevonása (pl. I’m Walking és a Nincs kettő négy nélkül film szaxofonos száma), az előadásról előadásra változó vidám spontán show-elemek jellemzik.

A buli FB oldala >>