Hot Summer Rockin’ // KoBUCI

Július 13-án pénteken HOT SUMMER ROCKIN’ a KOBUCI kertben!!
19:30 Sonny and his Wild Cows
20:30 Ed Philips and the Memphis Patrol

*****

A labdarúgó világbajnokság döntője előtti napokra valami igazán különlegessel igyekeztünk készülni, így július 13-ára sikerült összehoznunk a nyár talán legforróbb rock and roll buliját:

Az nemzetközi rock and roll színtér magyar előadói közül a két legismertebb fog színpadra lépni a frenetikusnak ígérkező estén. A 16 éve alakult Sonny and his Wild Cows zenekart nem kell bemutatni, a KOBUCI-kert indulása óta állandó vendégeink, amikor éppen nem Európa valamelyik nagy rock-a-billy fesztiválján vagy éppen valami legendás blues klubban lépnek fel, mindig nálunk adják nyári budapesti koncertjeiket.
Ellentétben a közelmúltban némi megújuláson-frissülésen átesett Ed Philips and the Memphis Patrol először áll a KOBUCI színpadán (végre!!). A szintén Európa-szerte ismert banda a megszokott fergeteges show mellett két albummal, számos videóklippel is kedveskedett már közönségének.

Nem mindennapi alkalom hogy ez a két zenekar közösen áll színpadra, egy igazán különleges, forró nyári bulira készülhetünk!!

A buli FB oldala >>