Fenyő Miklós koncert

Leírás:”Soha abba ne hagyd” címmel, ami egy Fenyő dal egyik sorának idézete, idén nyáron Fenyő Miklós immáron 21. alkalommal lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon szédületes rock&roll show műsorával. Fenyő Miklós, azaz Mr. Rock and Roll egy korszak igazi legendája, aki munkásságával kultuszt teremtett és egy álom világot varázsolt közönségének.

Ez az álom a mai napig nagyon erős hatással van a rajongókra. Egyedi dalszövegei elgondolkodtatóak, humorosak, nyelvezete hamisíthatalanul Fenyős. Hagyománnyá nőtt, szinte egyedülálló koncert sorozatára jellemző, hogy minden évben ugyanolyan látványos, magas színvonalú műsorral örvendezteti meg közönségét, és ez idén nyáron újra így lesz. Kísérő zenekara hosszú évek óta a Fenyő Gyöngye együttes. Továbbá a színpadon lesz, mint mindig a Csacska Macska vokál, és remek táncosai a Jampi Angyalok.

Sok meglepetéssel és vendég fellépőkkel is várja az érdeklődőket. Idén az egyik vendég, a The Easy Babies, egy három tagú női vokál együttes, amely a 20-as, 30-as, 40-es évek oly divatos stílusával, a swinggel idézi fel a régi idők világát. A másik vendég a NO SZMOKING együttes, amelyet a két ex-R-GO gitáros, Környei Attila és Kozma Tibor alkot. Ez a formáció sajátos, humoros felfogásával színesíti majd a koncert műsorát. Számítunk azokra, akik eddig is ott voltak és azokra is, akik még esetleg nem.

A buli FB oldala >>