Ed Philips and the Memphis Patrol

Az Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let Yourself Go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rock-a-billy fénykorát idézi.

Koncerteket látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rock-a-billy hangzásánál.

A csapat a 2011-es megalakulása óta három lemezt adott ki, illetve dolgozott együtt Ferenczi György EmeRTon és Máté Péter-díjas szájharmonika-művész, énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon pop-acappella énekegyüttessel és Elvis Presley eredeti zenekarának a TCB Band-nek jelenlegi énekesével Dennis Jale-el.
Az együttes dalai szerepelnek számos Európai és egy Japánban kiadott világválogatás lemezen is.

A zenekar fennállása óta több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a stílust képviselő hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

A zenekar tagjai:

Ed Philips – ének
Sonny – gitár
Singer – nagybőgő
Little Tommy – dobok

Kapcsolat:
Tel: +3670 387 3251
E-mail: elvispatrol@gmail.com

A buli FB oldala >>