CandyMen Duokoncert – Hoptoberfest Budapest

Fergeteges CandyMen Duo koncert Szeptember 22-én 20 órától Kőbányán, a Hoptober Feszten!

OLYAN, MINT AZ OKTOBERFEST, DE VAN BENNE KRAFT!

Mikor? 2023. szeptember 22-24.
Hol? Hoptop sörfőzde & Merkapt Sportközpont: 1106 Budapest, Maglódi út 12.

A Hoptoberfest egy hagyományos oktoberfest hangulatát hozza be a megújult Hoptop sörfőzdébe, ahol sörsátor, zenei programok, bajorkolbász és 1 literes söröskorsóba csapolt fesztiválsörrel készülünk, aminek ráadásul világbajnok ára is lesz (990Ft/liter).

A belépés ingyenes, de a sörfogyasztáshoz fesztiválpoharat vagy söröskorsót kell vásárolni. Akik előre megvásárolják online a poharat, sörrel telecsapolva kapják! (A megvásárolt poharak mindhárom napon használhatóak, nem kell újat vásárolni.)

A kraftarcok számára igyekszünk minél több sörünket bemutatni csapon és canben egyaránt, hozzá a billog street food ételeivel gondoskodunk az éhségetekről.

A gyerekekre is gondoltunk, egész napos családi programokkal, pónilovaglással, ugrálóvárral és hopsodával készülünk a családdal érkezőkre.
Esténként élőzenével, koncertekkel szórakoztatjuk a nagyérdeműt!

A Hoptop megújult főzdéje, Budapest legújabb sörgyára, ahol nem csak készítjük a söröket, de taproomban és streetfood éttermünkben is várjuk az ide látogatókat szeptembertől. A Hoptoberfest második napján sörfőzde megnyitó ünnepsége, egyben szülinapi bulija, ahol szeretnénk a szakmai partnereinkenk és a nagyközönségnek is megmutatni a legmodernebb technológiával felszerelt új főzdét és az itt készült magas minőségű és sokszínű sörválasztékunkat. Sörgyárlátogatásra előzetesen lesz lehetőség regisztrálni.

Szervező: Hoptop Sörfőző Kft.

Sajtókapcsolat és bővebb információ: Szilágyi László, 06205576871, szilagyi.laszlo@hoptop.hu

A buli FB oldala >>