CandyMen Duo a Savoyai Teraszon

Szeretettel várunk téged és barátaidat augusztus 24-én 16 órától a Savoyai Teraszra egy fergeteges hangulatú koncertre a CandyMen Duo közreműködésével.
Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept.
A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt, amit a meghívások óriási száma is híven tükröz. Az igazi kitörést az oldies zenei szubkultúrát képviselő zenekarok közül a 2018-as X Faktor hozta meg, ahol sok-sok előválogató után egyetlen zenekarként a közel 4000 versenyző közül a második „Élő show” után, hatodik helyen végzett a banda 4 fős formációja.

Műsoruk szerves részét azóta is a 90-es évek hazai és külföldi retro slágerei, illetve a mostani világslágerek Rockabilly átdolgozásai alkotják, a közönség legnagyobb örömére.

Tagok:
Tom White – Ének, Harmonika, Akusztikus gitár
Schiffler Patrik (Ricky) – Ének, Nagybőgő

Gyertek ki a szabadba! Gyertek fel a teraszra!

A program ingyenes.

Hogyan tudtok megközelíteni bennünket?

Gyalogosan:
– Budai Vár, Dísz tér felől
– a Dunapartról a Clark Ádám térről (akár Siklóval)
– – a Várkert Bazáron át
– a Dózsa György tér felől a Tabán liftekkel lehet a Palota szintjéig eljutni.

Tömegközlekedéssel:
A Deák Ferenc térről (Pest): a 105-ös busszal a Clark Ádám térig onnan gyalog, vagy a 16-os illetve 216-os busszal a Dísz térig
A Ferenciek terétől (Pest): az 5-ös busszal 3 megálló a Dózsa György térig, onnan lépcsőn fel a várfal aljához a Tabán liftekhez
A Széll Kálmán térről (Várfok utca, Buda): a 16-os, a 116-os és a 16A jelzésű busszal a Dísz térig, onnan gyalog.
A Móricz Zsigmond körtér / Gellért tér felől (Buda): Az 56-os villamossal a Dózsa György térig, onnan lifttel, vagy a Széll Kálmán térig, onnan busszal.

A buli FB oldala >>