A Nyughatatlan – Gödör klub

A Fran Palermo, a Nyughatatlan és a Teddy Queen közös koncertje Budapesten a Gödör Klubban.
19:00 kapunyitás
19:30 Teddy Queen
20:30 A Nyughatatlan
21:30 Fran Palermo

Fran Palermo kvartett

A Fran Palermo speciális műsora, ami a nagyzenekaros felállás helyett a zenekar négy zenészével operál.
A Fran Palermo-t Henri Gonzo énekes-dalszerző alapította 2011 végén Budapesten, Magyarországon. A zenekar zenéjét és stílusát különböző műfajok jellemzik, leginkább az indie, a rock and roll, az afropop, sőt a mediterrán hangulat is. A Fran Palermo évek óta a budapesti klubélet megkerülhetetlen zenekara – a dalszerző-frontemberéről, Henri Gonzoról az Index forgatott dokumentumfilmet, több neves magazin (ELLE, Instlye) készített róla több oldalas portrét, a Forbes beválogatta a “30 sikeres fiatal 30 alatt” összeállításába, nagy port kavart a Dalfutár harmadik évadában, illetve az ő nevéhez köthető a FOMO című film két betétdala (Jeopardy, Coin in the Fountain), amiért Highlights of Hungary díjra is jelölték, illetve a Jeopardy videója a Magyar Klipszemlén díjat is nyert. Legutóbbi nagylemezüket, a Crocodile Juice Bart a szakma Fonogram-díjjal ismerte el.

A Nyughatatlan

2010-ben alakult a Nyughatatlan zenekar. Öt lemezt jelentettek meg, melyből a “Földobom” 2017-ban arany lemezzé vált. A menni Amerika című szerzeményük több válogatás lemezre is felkerült (Együtt a Csapat 2017, Best Of Pullman City 2018, Hungarian & Polish Vintage Rock & Roll Collection 2021). 2020-ban az “év zenekara” díjat hozhatták el Jeffersonból, a Texas Sounds Country Awards fesztiválról. 12 év alatt számos hazai és külföldi fesztiválon, összesen 8 országban koncerteztek. A saját dalaikban érződik a Rock & Roll szeretete és minden ritmus jegyben megtalálható a Johnny Cash iránti rajongás.

Teddy Queen

2021 márciusában mutatták be első nagylemezüket ‘Nekem Itt A Helyem’ címmel. A zenekar ebben az évben ezt az anyagot mutatja be a nagyközönség számára fellépései során, melyben egyaránt meglelhetőek a ‘Nem Szól Rám Senki’ kislemez befutott dalai és a közel 100.000 nézettséget számláló ‘Viszlát’ című daluk is.

A koncert a Petőfi Kulturális Ügynökség és az emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jön létre.

A buli FB oldala >>