VIII. Pick Up Drive Amerikai Autós és Rockabilly Fesztivál

VIII. Pick Up Drive Amerikai Autós Találkozó és Rockabilly Fesztivál

2023. június 22 – 24. között immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a festői szépségű Nógrád megyei Romhányban a PICK UP DRIVE Amerikai Autós Találkozó és Rockabilly Fesztivál.

A Budapesttől 60 kilométerre, Nógrád megyében egyedülálló rendezvény tárt kapukkal várja az amerikai autók és a rock and roll szerelmeseit. Az eseménynek a 120 éves Angolkert ad helyet, ahol a fesztivál színpad mellett lesz romkocsma, sörsátor és kempingezési lehetőség is. Míg 2016-ban az első Pick Up Drive találkozón a látogatók 45 amerikai autót csodálhattak meg, tavaly már több, mint 150 regisztrált klasszikus amerikai 50-es és 60-as autócsodát, valamint újabb amerikai autókat is láthattak az érdeklődők.

Az autós felvonulás Romhány utcáira varázsolja Amerika szellemét. Ennek az életérzésnek az elengedhetetlen része a rock and roll és a rockabilly zene. Az elmúlt években is nagyon erős volt zenekarok terén a felhozatal, így a Pick Up Drive a hazai rock and roll és rockabilly fesztiválok élmezőnyébe nőtte ki magát. Számos nagyszerű, külföldi előadó lépett fel a fesztiválon az elmúlt években és idén 2 kiváló nemzetközi rockabilly zenekar mellett 11 magyar élvonalbeli rock and roll és rockabilly zenekar fogja szórakoztatni a közönséget.

Garantáltan csattogni fognak a nagybőgő húrjai és a tánctéren pörögni fognak a szoknyák! Idén is lesz táncverseny, így érdemes már most elkezdeni a gyakorlást, mert a legjobban táncoló páros értékes ajándékokkal térhet majd haza.

A fesztivál egyik legszebb pillanata a pin-up szépségkirálynő választás lesz. Ez nem csak egy sima szépségverseny. A pin-up lányok a szépségük mellett a korszak szeretetével életben tartják Marylin Monroe és Audrey Hepburn világát. A pin-up királynőt és udvarhölgyeit értékes nyereményekkel fogjuk jutalmazni.

A buli FB oldala >>