Roy és Ádám Trió + Ed Philips and the Memphis Patrol

ROY ÉS ÁDÁM TRIÓ – ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL DUPLA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT!

– Ed Philips and the Memphis Patrol – Elvis Live
– Roy és Ádám Trió

ROY ÉS ÁDÁM TRIÓ
Több év folyamatos magyarországi és külföldi turnézás után RÁZ c. vadonatúj albumát mutatja be az ország egyik első számú koncertzenekara, a Roy és Ádám Trió a debreceni Roncsbárban!

A 2013-ban az év zenekarának választott együttes, a 2011-es Küldözési mánia c. nagylemez után 6 évvel új zenei anyagot készített. A “Trambulin”, a “Csapból is én folyok”, “Az otthon itt van”, “Az én órám másképp jár”, a “Visszasírom” és számos, a mai napig sokat játszott rádiós sláger után a trió felállásban koncertező banda – Csányi Zoli dobossal kiegészülve – teljesen új, üde zenei útra lépett, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzene minőségével.

Az egyenként is magasan kvalifikált, univerzális, nem mellékesen sztárallűröktől mentes muzsikusok most Takács Zoltán ‘Jappán’ és Szakos Krisztián zenei producer közreműködésével készítették el aktuális nagylemezüket, ahol a “royésádámos” hangzás és ritmusvilág már-már futurisztikusan keveredik az elektronikus hangszereléssel. A korong szövegvilága szintén egy kortárs kuriózum, az önirónia és tartalmas gondolatok megfogalmazásával a formáció ismét a high-tech minőség mellett tette le a voksát, mindezt persze könnyebben fogyasztható formában.

A szóban forgó RÁZ albumról már 2 dalnak a videóklipje, a “Szerelmi állapot” és a “Komolyan sírok” már elérhető a Youtube-on. Az új dalok Roy megszokodt rekedtes hangján, Ádám egyedi gitárjátékával és vokáljával, Csányi Zoli stabil és precíz ritmusvilágával és vokáljával szólalnak meg, friss-ropogós, mai zenei köntösbe öltöztetve.

A lemezbemutató koncerten maximálisan a ‘rockzenélésé’ és új daloké lesz a főszerep, (a srácoktól megszokott és elvárt minőségben), de az ismert Roy és Ádám klasszikusokból és akusztikus megszólalású dallamokból is ízelítőt kaphatunk, ugyanis a zenekar ebben is kiváló.

A nagylemez hivatalos megjelenése Március 30.-án volt, melyett egy teltházas nagyszabású koncerttel ünnepeltek Ed Philipsékkel közösen az A38 hajón!

Ed Philips and the Memphis Patrol – Elvis Live
Elvis Presley születésnapján (január 08.) jelent meg a nemzetközi vizeken turnézó budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar legújabb, 16 dalos lemeze. A király dalai átdolgozva, új köntösben szólalnak meg. Izgalmas hangzások, hangszerelések és kiváló közreműködők színesítik az albumot. (Fool Moon énekegyüttes, Ferenczi György – szájharmonika, Bacsa Gyula – Steinway zongora)
A lemez dalait számos rádió sugározza már Európa szerte. A nemzetközi lemezkritikák nagy kreativitásról és kiváló megszólalásról írnak. A 2017-es hangzás nagyon fontos pillér, nem a nosztalgiázós, múltidézős poros romantika árad a lemezt hallgatva.

Nagyon izgalmas duplakoncert elé nézünk, vétek kihagyni!

Jegyár:
Elővételes: 1.500.-
A koncert napján: 1.900.-

A buli FB oldala >>