ROCK&ROLL Party Pedrofonnal és Vendégeivel

ROCK n ROLL Party Pedrofonnal és vendégeivel! Húsvét Vasárnap az OFF Kultur színpadán a Pedrofon zenekar és vendégeik: Varga Viktor, Gyémánt Valentin, Lantos Gábor, RIA, Ricky, Pintácsi Viki, Haagen Imi, Biga, Tóth Zoltán!

Vendégek:

  Varga Viktor
  BIGA
  Gyémánt Valentin
  Lantos Gábor
  Haagen Imre
  Ricky
  Pintácsi Viki
  RIA
  Tóth Zoltán

Kapunyitás: 19:30

Koncert: 20:30

Zenés-táncos rendezvény limitált számú asztalokkal!

Asztalfoglalás kizárólag online jegyvásárlás (tixa.hu) után lehetséges a szervezes@offkultur.hu email címre küldött igénnyel, beérkezési sorrendben, amíg van szabad asztal.
Az OFF Kultur – mint Szervező – eseményein kép- és hangfelvétel készül. Résztvevő a jegy megvásárlásával és az eseményen való részvételével – minden további megkérdezése nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez az eseményen a Szervező vagy a Szervező által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítéséhez. Résztvevő Szervező által kizárólag kifejezett beleegyezésével nevezhető meg. Amennyiben a Résztvevő közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is megnevezhető. Az előzőek szerinti megjelenítéseken Szervező térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. Szervező a későbbiekben a Résztvevő tekintetében korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Résztvevőről készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. az esemény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Résztvevő ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosult és ilyen jellegű igényt vagy követelést nem támaszthat Szervezővel szemben.

A buli FB oldala >>