Rock and Roll csütörtök – Dynamite Dudes

A csütörtöki őrület folytatódik. A kétszemélyes felállás még a rockabilly világában is különleges és érdekes. A Brillantin pedig a világslágerek és a saját dalok kombinációival a táncfelelős.

Rock’n’Roll csütörtök az Analog Music Hallban!

Minden héten más zenekarokkal, Budapest legújabb koncert helyszínén Rock&Roll sorozat folytatása.
A hiánypótló több száz férőhelyes koncertterem, kiváló hang- és fénytechnikával, hatalmas színpad- és tánctérrel fokozza a zenei élményt. Minden csütörtökön a táncé és a bulié lesz a főszerep Újbudán, úgy ahogy a Rock and Rollnak szólnia kell.

A helyszín: Megnyílt Budapest legújabb, rendezvény- és koncert helyszíne, az Analog Music Hall!
Analóg BOSE hangtechnika, 9 méteres belmagasság, 60nm /1,3m magas, mindenhonnan jól látható színpad. 430 nm kényelmes mozgástér, ülő és állóhelyek, színpadi és szokatlan nézőtéri fénytechnika, telepített LED fal és még sok minden, ami egy zenés klub elengedhetetlen része. Saját, ingyenes parkolók és 300m sétatávon belüli, (éjszakai is) busz és villamos megállók.
Mi készen állunk! Szeretettel várunk minden zene iránt érdeklődőt a különleges koncertjeinkre és rendezvényeinken.
Ha elégedett voltál velünk, kérünk oszd meg másokkal, ha valami nem tetszett szólj nekünk, hogy javíthassunk a szolgáltatásainkon.

Kapunyitás: 19:00
Dynamite Dudes: 19:30
Brillantin: 20:30

Jegyek hamarosan!
Elővételben: 1590 forint
Helyszínen, a koncert napján: 1990 forint

18 év alatti vendégek belépése kizárólag szülői kísérettel lehetséges! 22:00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a helyszínen!

A buli FB oldala >>