Fergeteges élő-zenés Rockabilly Buli!

Rockabilly, Főnév, stílus, minden.

A szó ötvöző a rock és a ’hillbilly’, azaz ’vidéki’ szavakat, mely a műfaj sajátos hangszereire utal. Klasszikus eleme a nagybőgő, amin kézzel, vonó nélkül játszanak, ez adja a zene húzását, lelkét, alapját.
Mindenki megtalálja benne a neki tetszőt.

Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept.

A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt, amit a meghívások óriási száma is híven tükröz. 120, azaz százhúsz koncert évente elég nagy szám ahhoz, hogy a Tom White & the Mad Circus kivívja magának a legtöbbet foglalkoztatott hazai rockabilly/rock’n’roll zenekar nevet.
Az igazi kitörést az oldies zenei szubkultúrát képviselő zenekarok közül a 2018-as X Faktor hozta meg, ahol sok-sok előválogató után egyetlen zenekarként a közel 4000 versenyző közül a második „Élő show” után, hatodik helyen végzett a formáció.

Műsoruk szerves részét azóta is a 90-es évek hazai retro slágerek rockabilly átdolgozásai alkotják a közönség legnagyobb örömére.

Kapunyitás: 19:30
Koncert kezdete: 20.30 – 01:00
Elővételben: 2500Ft/fő
Helyszínen a buli napján: 3000Ft/fő

A buli FB oldala >>