EMAT – Keep Rockin’ Party

20:30
KILLER DILLER COMBO
XX. század első felére jellemző autentikus zenei kultúra képviselői vagyunk, rockabilly, rhythm’n’blues, blues, boogie-woogie, swing stílusokat vegyítjük és gyúrjuk egy szerethető, a tradicionális alapokhoz ragaszkodó, viszont modern fül számára is tetszetős zenei élménnyé.

21:30
PIN UP SHOW, a BEAUTRINITY , a világ első női táncos-bűvész triója előadásában!

21:55
Miss-pinup Hungary Szépségverseny Döntő a színpadon!
Az EMAT keretein belül megrendezett Pin Up szépségverseny elődöntőtő 10 szerencsés továbbjutója a Kuplung színpadán küzd meg az 1 helyért!
Vigyázat! Nagyon forró hangulatú esemény!

Közben: A Csodálatos Marsy De Loyna Pikáns Burlesque Showja!!!

Utána: Eredmény hirdetés!

23.00
THE SILVER SHINE – Lemezbemutató!!!
Őszi klubszezonig az utolsó budapesti The Silver Shine koncert lesz, ami egyben az új album lemezbemutató koncertje is. A zenekar kilencedik albumán érezhető a kiforrottság és a keményebb hangvétel.

24:00
ROCKIN’ ROCKCATS
Mi vagyunk a legrégebbi , jelenleg is működő magyar rockabilly zenekar.Ahol járunk ott jókedv és buli kerekedik,meg némi kár is. Az 50’s évek zenéit idézzük fel az arra fogékonyaknak!Repertoárunkban sok saját dal is szerepel amik egyre nagyobb sikert érnek el a közönség köreiben.Zenekarunk a 4 szemétládából áll.Rockin’ Teddy ,Tesco Pepax, Flinstone Laca,és persze az Öreg Imo. Valami törni fog…az biztos!! Let’s Rock and Roll!!

A rendezvény hivatalos „Royal” lemezlovasa: Go Cat Go

A buli FB oldala >>