ELVIS – The Musical

Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez az olasz produkció, amely Maurizio Colombi rendezésében tolmácsolja a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását.

A fiatal Elvis sorsát egy szenvedélyes előadás keretében követhetjük végig egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton, amely bizony bővelkedett a drámai eseményekben és izgalmakban. Elvis Presley sorsát nem csak a csillogás és a rajongás jellemezte, hanem mindennapjait olykor a magány, a depresszió és megvetés övezte, mi pedig nézőként a dalokon keresztül ismerhetjük meg a zenész páratlan személyiségét, a Király szakmai és személyes oldalát. Olyan nagyszerű dalok köthetőek hozzá, mint a Jailhouse Rock, a That’s All Right Mama vagy a Viva las vegas.

Az Elvis – The Musical egy közel 2 órás színpadi show-val, élő zenekari kísérettel, nagyszerű táncosok és zseniális színészek társaságában mutatja be a Király felejthetetlen sikerét a kezdetektől a ’70-es évekig. Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda. A magyarországi előadások helyszínei Budapest (május 26., 27.), Szeged (május 28.) és Debrecen (május 24.) lesznek.

A buli FB oldala >>