ELVIS Fiesta – rock&roll á la Mexico

Nagy örömünkre ismét különleges műsorral készülünk az augusztus helyett kivételesen szeptemberi zenés-táncos megemlékezésre. Elvis számos műfajban kipróbálta magát, így a latin (spanyol-mexikói) dalok világában is. Az egyik legjobb filmje, a Fun in Acapulco Mexikóban játszódik, alkalmat adva Elvisnek arra, hogy megmutassa, ez a stílus is mennyire jól áll neki, a Guadalajara c. dalban akár spanyolul énekelve.

Ezen az estén a zenekarok és énekesek Elvisnek ezt az arcát is felidézik – táncolhatunk és táncbemutatót is élvezhetünk Elvis latin dalaira és természetesen legnagyobb slágereire egyaránt.

Elvis pörgős, korai korszakát az
✪ Andorai Péter & The Graceband ✪
jeleníti meg,

a 70-es évek telthangzású, kiforrott világát a
✪ Flying Times zenekar ✪
előadásában élvezhetjük,

különleges, ritkán játszott filmdalokat az igazi szív-ember
✪ Big Heartman ✪
és a házigazda
✪ Dóka Tamás ✪
segítségével idézzük meg.

Sztárvendégünk a Cadillac és a Fenyőgyöngye zenekar egykori kiváló énekesnője,
✪ Puding ✪
lesz, aki sohasem gondolta volna, hogy egyszer Elvis dalokkal fog a színpadra állni, de elárulhatjuk, nagyon jól megy neki, úgyhogy igazán különleges produkcióban lesz részünk!

INFÓK:
✔ Kapunyitás, vacsorázási lehetőség 19 órától, koncertkezdés 20 órakor.
✔ Megnövelt tánctér, azaz az alsó szinten nem lesznek asztalok, csak körben székek.
✔ Asztalt foglalni a New Orleans Klubban lehet azok számára, akik vacsorázni szeretnének, a többieknek a székeket javasoljuk.
✔ Jegyek elővételben 2000 Ft-os áron (a rendezvény napján 2500 Ft-ért) kaphatók klubtagjainknál és a New Orleans Clubban (Bp. VI. Lovag u. 5.)

A buli FB oldala >>