ELVIS 81 – Viva Las Vegas!

A 80. évfordulós, nagy sikerű rendezvény után ismét három kiváló zenekarral csapunk nagyszabású bulit Elvis születésnapján! A New Orleans Klubban a képzeletbeli helyszín ezúttal Las Vegas lesz, Elvis második legkedvesebb városa. 1956-ban tartotta itt első koncertjét, majd 1969-től rendszeresen fellépett a városban. Viva Las Vegas! c. filmje is itt játszódik.

Az est fellépőinek segítségével mindhárom korszakot megidézzük – ritkán játszott dalokat, különleges duetteket, közös produkciókat is hallhattok Andorai Péter & The Graceband, a Flying Times, a Pedrofon zenakar, Pintér Petra, Dóka Tamás és az est házigazdája, Farkas “Mester” László jóvoltából.

Kapunyitás, vacsorázási lehetőség 18 órától, koncertkezdés 20 órakor.

A tavalyi tapasztalatokon okulva, ne hagyjátok a jegyvásárlást az utolsó percekre! Elvist kedvelő rokonoknak, ismerősöknek kitűnő karácsonyi ajándék lehet! Jegyek elővételben 2500 Ft-os áron (a rendezvény napján 3000 Ft-ért) kaphatók klubtagjainknál és a New Orleans Klubban (Bp. VI. Lovag u. 5.
Jegyiroda nyitva tartása hétköznapokon 13-tól 17 óráig. Tel.: 269-4951 www.neworleans.hu)

Megnövelt tánctér, azaz az alsó szinten nem lesznek asztalok, csak körben székek. A felső szintre asztalfoglalás kizárólag a New Orleansben lehetséges, lefogyasztható kuponok vásárlásával. Az est lebonyolításában a Black Jack’s Rockabilly Klub lesz a segítségünkre.

A buli FB oldala >>