EGRI PÉTER ÉS A MYSTERY GANG – POCCA PIKNIK

Egri Péter és a Mystery Gang a Pocca Pikniken
(2023.06.30. Felsőörs)

Egri Péter, a Mystery Gang megálmodója, alapítója és frontembere nem csak a POCCA PIKNIK – Zene • Gasztro • Art fesztivál műsorvezetője lesz, hanem legújabb felvétele és klippje rendezvényünk hivatalos dalaként csendül majd fel a közönség előtt!

Büszkék vagyunk és hálásak, hogy a rockabilly egyik legismertebb formációja, a Mystery Gang rázza majd igazán önfeledt hangulatba a Látogatókat!

Bár az egész ország bulizott már zenéikre, pár mondatban engedjétek meg, hogy bemutassuk Őket:
“Az örök értéket őrzi az idő…”

Így van ezzel a rockabilly nevű zenei műfaj, ami az 1950-es években alakult ki s mai napig világszerte zenekarok játsszák, és népszerűsítik. Egri Péter gyerekkori álmot valósítva meg hozta létre a Mystery Gang együttesét, hogy ezt a világot játssza, megidézze, először a nagy elődök majd pedig a saját dalain keresztül. Zenekarával nemzetközi népszerűségre tett szert, itthon s külföldön egyaránt sok követője és utánzója akadt. Előadói stílusát, és autentikus szerzői, alkotói munkáját egyaránt díjazták, ezzel felírta Budapestet és Magyarországot a nemzetközi rockabilly térképre. Közben itthon hatalmas közönséget épített, kisgyerekektől egészen az idősekig.
2022-ben A DAL című műsor zsűrijeként debütált.

A buli FB oldala >>