Egri Péter és a Mystery Gang: Osztrák–Magyar Rockabilly Monarchia

EGRI PÉTER igazi vintage kultúrát hoz a Muzikumba, elsőrangú osztrák rockabilly zenészek bevonásával állandó zenekarába a Mystery Gangbe! Megelevenedik az 1950-es évek autentikus rhythm’n’blues világa, keverve a nyers és vad rockabilly zene ritmusaival. Saját dalok mellett lesz jó néhány 50’s kedvenc is. Ezen az estén debütál az új nemzetközi vintage projekt!
Közreműködik: EGRI PÉTER AND THE MYSTERY GANG ft. NINA ON SAX!

EN // Peter Egri with his international rockabilly project! Austrian and Hungarian first class vintage musicians are in the Mystery Gang. Autenthic 50’s style groovy RNB mixing with wild rockabilly of the Golden Age…

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. OKTÓBER 14-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //
Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg. A Kormány 431/2020 (IX.18.) Korm. rendelete alapján a koncertjeink ideje alatt a koncertteremben kötelező a maszk használata (a száj és az orr kötelező eltakarása)! Kérjük együttműködésüket, köszönjük!

Időpont, helyszín:
2020.11.14. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

A buli FB oldala >>