Ed Philips // Sonny – Szeged

Március 7-ére sikerült összehoznunk az idei tavasz legforróbb szegedi rock and roll buliját:

19:00 Sonny and his Wild Cows
20:00 Ed Philips and the Memphis Patrol

A közelmúltban némi megújuláson-frissülésen átesett Ed Philips and the Memphis Patrol zenekart nem kell bemutatni, többször voltak már vendégeink az IHRK-ban.

A csapat a 2011-es megalakulása óta két lemezt és több videóklippet adott ki, dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel a többszörös nemzetközi díjnyertes szegedi Fool Moon énekegyüttessel, Danics Dóra énekesnővel és Elvis eredeti zenekarának jelenlegi énekesévek Dennis Jale-el.

A zenekar az elmúlt 8 évben több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.
—————————-
Long Tall Sonny azaz „Mr. Rhythm-and-blues” Európa legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm-and-blues énekese, gitárosa, aki a műfaj eredeti, 40-es, 50-es évekbeli formáját népszerűsíti. A 16 éve alakult Sonny and his Wild Cows bejárta Európa nagy rock-a-billy fesztiváljait, legendás blues klubjait (20 országban léptek fel!).

Nem mindennapi alkalom, hogy ez a két zenekar közösen áll színpadra, egy igazán különleges, forró hangulatú bulira készülhetünk!!
—————————–
Jegyár elővételben: 1.200,- Ft, a koncert napján: 1.600,- Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a www.ihrk.hu weboldalon.

A buli FB oldala >>