Ed Philips / Sonny · Muzikum

ROCK-A-BILLY FARSANG!! Ed Philips and the Memphis Patrol és Sonny and his Wild Cows közös koncert Budapesten a Muzikumban!

A közelmúltban némi megújuláson–frissülésen átesett Ed Philips and the Memphis Patrol zenekart nem kell bemutatni, voltak már vendégek a Muzikumban. Az Európa-szerte ismert banda a megszokott fergeteges show mellett két albummal, számos videóklippel is kedveskedett már közönségének.

A 16 éve alakult Sonny and his Wild Cows viszont annak ellenére, hogy bejárták Európa nagy rock-a-billy fesztiváljait, legendás blues klubjait – 20 országban léptek fel! –, először állnak a Muzikum színpadán.

Nem mindennapi alkalom, hogy ez a két zenekar közösen áll színpadra, egy igazán különleges, forró hangulatú bulira készülhetünk!

EN // A special night with two of the hottest bands of the European rock and roll scene, lots of 1950’s music and dancing!

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 1-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Ed-Philips_Sonny_20190223_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

A buli FB oldala >>