Ed Philips and the Memphis Patrol – Szarvas – Szilvanapok

Az Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL modern zenei megoldásokkal fűszerezett rockabillyt játszik.

Hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint amilyen a Jailhouse Rock, a Ready Teddy, a Let Yourself Go, az A Little Less Conversation, a Hurt, a Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel, mely a katonai ládákkal színesített színpadképpel egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rockabilly hangzásánál.

A csapat 2011-es megalakulása óta két lemezt adott ki, dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonikaművész-énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon énekegyüttessel, Danics Dóra énekesnővel és Elvis eredeti zenekarának jelenlegi énekesével, Dennis Jale-lel.

A zenekar az elmúlt 7 évben több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

A zenekar tagjai:
Ed Philips – ének
Sonny – gitár
Singer – nagybőgő
Little Tommy – dob

A buli FB oldala >>