Ed Philips and the Memphis Patrol – Balatonakarattya

Az Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself Go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rock-a-billy fénykorát idézi.

Koncerteket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rock-a-billy hangzásánál.

A csapat a 2011-es megalakulása óta három lemezt adott ki, illetve dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon pop- acappella énekegyüttessel és Elvis Presley eredeti zenekarának a TCB Band-nek jelenlegi énekesével Dennis Jale-el.

Az együttes dalai szerepelnek több Európai és egy Japánban kiadott világválogatás lemezen is.
A koncertet az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatja.

A változás jogát fenntartjuk!

A buli FB oldala >>