Ed Philips and the Memphis Patrol

A modern zenei megoldásokkal fűszerezett rockabilly-jükkel Európa szerte rendkívüli népszerűségnek örvendő budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL zenekar ismét Debrecenben koncertezik.

Időpont:
2018. október 5. – 21.00

Helyszín:
SIKK Klub – 4029 Debrecen, Domb utca 1.

Belépő: 1.500,- Ft

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép a katonai ládákkal egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.

A koncerteket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rockabilly hangzásánál.

A csapat a 2011-es megalakulása óta két lemezt adott ki, dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel és a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon énekegyüttessel. A zenekar az elmúlt 7 évben több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

A buli FB oldala >>