Dynamite Dudes koncert a Tó Bisztróban

Péntek este a Dynamite Dudes zenél a Tó Bisztróban, ahová sok szeretettel várunk titeket! A jó zene mellett lesznek finom ételek és italok is.

Egy kis bemutatkozó a zenekarról:
Dynamite Dudes hazai – a zenéjében modern, de tradicionális elemeket is felvonultató Brutal-bluegrass trió 2015-ben alakult egy csodálatos júliusi napon, és azóta nagy népszerűségre tettek szert itthon és külföldön egyaránt. Három karakán gyerek, aki mindig készen áll arra, hogy egy jót zenéljen. Veszettül jól játszanak a fiúk, mint ahogy veszettül jól működik a “kenyeret és cirkuszt a népnek” elv is. Igazi örömzene ez, a becses közönség legnagyobb örömére.
A háromtagú country-rockabilly zenekar a korai blues-t ötvözi modern dalokkal. Az is lehet, hogy a csúcshatás elérése érdekében Bon Scott vérét isszák!
Nagybőgőnél Mitch Farty, aki előszeretettel lobbantja lángra a hangszert a színpadon átvitt, és szó szerint értelemben, Teddy Harpo (Medve Balázs – szájharmónika) a garantáltan kipróbált utolsó strici, valamint Tin Soldier, az az „kicsihuszár” (Tamaskó Gábor) a jambikus pentameter nagy mestere, aki a szólógitár húrjait szaggatja.

A buli FB oldala >>