Cry Baby Party – Rockabilly est

A lázadók korszaka volt ez, a fekete bőrdzsekis, kemény fiúké és a lófarkas lányoké, akik fittyet hánytak a törvényre. Az ő vezéralakjuk volt Wade, a leghidegebb és legkeményebb fickó a középiskolában, akinek a “sírásáért” valósággal megőrültek a lányok. A „másik oldalon” az előkelő, jól fésült fiúk és a tupírozott hajú lányok sorakoztak. Közülük való Allison, a gazdag és csinos lány, akit a szenvedély és a zene sodor Wade bandájába. És nyilván ahogy egy filmben lennie kell, egymásba szerettek…

Ennek a korszaknak a lázadó zeneiségét, a szubkultúra hangulatát idézzük meg ezen az őrülten rockabilly esten.

A színpadon a Prison Band zenél, a korszak táncait kiválóan ismerő táncospárok egészítik ki a produkciót, és a Ticci Rockabilly Clothing vadonatúj kollekciójának bemutatóját is megcsodálhatjuk.

Az est után DJ Selector Emka zenél hajnalig.

A rockabilly az egyik legkorábbi és legmeghatározóbb rock ‘n’ roll zenei műfaj, amely az 1950-es évek Amerikájában bukkant fel. A műfajt végig az eredeti megalkotója, Elvis Presley uralta, és jelentős befolyással bírt a későbbi rockzenére és popkultúrára rövid fénykora ellenére is. A 70-es évek végén és a 80-as évek elején a rockabilly feltámadt, és a mai napig meg maradt, mint szubkultúra.

A Prison Band egy különösen veszélyes rockabilly csapat, még a nevüket is úgy lopták Elvis Jailhouse Rock-jából. A bandatagok „rémtetteik” elkövetésekor nem riadnak vissza a nagy nyilvánosságtól sem, hangos és gyors módszerrel dolgoznak. Kifejezetten élvezik a feltűnést, többnyire az életellenes bűncselekmények elkövetőinek narancssárga börtönoveralljában bukkannak fel. Az országhatárokra fittyet hányva garázdálkodnak német vagy francia rockabilly fesztiválokon, esetleg olasz rock and roll klubokban, de látták már őket Ausztriában is, Európa legnagyobb Harley-Davidson találkozóján.

TiCCi SHOWROOM
A hazai rockabilly szubkultúra egyetlen és utánozhatatlan „ruházati ellátó egysége”, élén a tehetséges tervezőnővel, Ágoston Stefániával. Ruháit ma már a világ legkülönbözőbb pontjairól, akár Ausztráliából, Japánból, Franciaországból és természetesen az USA-ból is rendelik. Több száz fellépő ruha elkészítésén túl, sikeresen működő Showroom-jában megvásárolható ruháival megmutatja nekünk egy igazi rockabilly lány, nő, feleség, anya hétköznapi, esküvői, kismama, vagy alkalmi öltözködésének lehetőségeit.

TÁNCBEMUTATÓ
Négy táncos pár egy külön kis bemutatóval kalauzol el bennünket a rock and roll tánc világába. Nemzetközileg is elismert táncosok, versenyzők.

——————————————

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség előzetes menüfoglalással csak az Exkluzív jegyekhez!

JEGYEK:
ORFEUM JEGY, amely az alábbiakat tartalmazza:
– 1 főre szóló belépést és ülőhelyet az adott programra a kiválasztott asztalhoz
– 3.500,-Ft összegben fogyasztást, amely felhasználható az étlapon és itallapokon található termékekre

EXKLUZÍV ORFEUM VACSORÁS JEGY, amely az alábbiakat tartalmazza:
– 1 főre szóló belépést és ülőhelyet az adott programra a kiválasztott asztalhoz
– részvételi lehetőséget „Naplemente lounge” programunkon a tetőteraszon 1 pohár Törley pezsgővel
– 3 fogásos vacsorát

TOVÁBBI INFOMÁCIÓK:
Felhívjuk figyelmüket, hogy meleg ételt csak az exkluzív vacsorás jegyekhez tudunk biztosítani. Kérjük, a menüt előre kiválasztani szíveskedjenek, a helyszínen utólagos változtatás nem áll módunkban.
Az exkluzív vacsorás jegy az 1 pohár pezsgőn kívül további italfogyasztást nem tartalmaz.
Az Orfeum VIP kártyák a fogyasztásra továbbra is felhasználhatók, kérjük, hozzák magukkal.
A tetőteraszt csak exkluzív vacsorás jegyet váltó vendégeink látogathatják, nyitva tartási ideje: 20:00-21:00 között.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A buli FB oldala >>