13. Boogiefeszt

ÚJ IDŐPONT: 2021. december 2-3-4.
13. BOOGIEFESZT – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál
Idén is vár minden szórakozni vágyót hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja: a Boogiefeszt!
Sztárvendég: Magyarország!
A 13. Boogiefeszten a megszokott hangulat és nem mindennapi program várja a szórakozni vágyókat, melyről kiváló hazai előadók, a műfaj jeles magyar képviselői gondoskodnak. Számos izgalmas és különleges produkció érkezik Győrbe, melyek garantálják, hogy mindenkinek benne lesz a boogie a lábában!
Milyen meglepetések és újdonságok várnak a nézőkre idén? Íme egy kis ízelítő:
A kétrészes Boogie Show előadásokon fellép egy szájharmonika-zongora duó, akik kifejezetten erre az alkalomra premier dalokkal is készülnek. Egy páratlan formáció keretében egyszerre három zongorán, azaz 264 billentyűn szól majd a boogie woogie. Igazi kuriózumként a fesztivál főszervezője egy vonóskart is elhívott a nagykoncertekre. Milyen érdekes produkciót álmodott színpadra? Az decemberben kiderül! Egy biztos: igazán egyedi műsor lesz, ami humorban sem fog szűkölködni.
Mi várható még a fesztiválon? Dobpárbaj, pörgős szoknyák, virtuóz hangszerszólók, meglepetésvendégek, zenei bravúrok, boogie és woogie minden mennyiségben! A rendkívül dinamikus és sok humorral fűszerezett előadás házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként.
2021. december 2-3-4-én garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira. A fellépők névsorát folyamatosan tesszük közzé.
A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.
Töltődjön fel zenével és boogie woogie-val a 13. Boogiefeszten!

A buli FB oldala >>