Hamarosan következő bulik

A Prison Band egy különösen veszélyes rockabilly csapat, még a nevüket is úgy lopták Elvis Jailhouse Rock-jából.

A bandatagok korábbi rettegett szervezetekből verbuválódtak össze: CACTUS a Cadillac-ben, UFO a Jive Five-ban, LUFI és SZAPPAN pedig a V8-ban szerezte (rossz) hírnevét. Rémtetteik elkövetésekor nem riadnak vissza a nagy nyilvánosságtól sem, hangos és gyors módszerrel dolgoznak. Kifejezetten élvezik a feltűnést, többnyire az életellenes bűncselekmények elkövetőinek narancssárga börtönoveralljában bukkannak fel. Az országhatárokra fittyet hányva garázdálkodnak német vagy francia rockabilly fesztiválokon, esetleg olasz rock and roll klubokban, de látták már őket Ausztriában is, Európa legnagyobb Harley-Davidson találkozóján.

Magyarországon gyakran megfigyelhetők amerikai autós és motoros rendezvényeken, de egyetlen budapesti vagy vidéki élőzenés helyen sem érezhetjük magunkat teljes biztonságban tőlük. 2008 elején a lemezpiacon is súlyos károkat okoztak, amikor a gyanútlan német Vampirette kiadó megjelentette önálló CD-jüket. A megsemmisítő csapást ugyanebben az évben a Worldwide Rockabilly – Let’s Kill Someone című nemzetközi válogatás albumon való szereplésükkel vitték be, ami bakeliten is kapható. Az sem meglepő, ha AC/DC, Aerosmith vagy éppen Jacko dalokat rabolnak, és erőszakkal bőgőcsattogásos rockabillyt gyúrnak belőle.

A legfrissebb 2012-es jelentések szerint új gitáros bukkant fel a bandában, akit Truckernek szólítanak és marcona ábrázata -megfigyelőink szerint- kísértetiesen emlékeztet a Teddy néven más bűnszervezetekben elhíresült gonosztevőére. Az azonosításhoz az ujjlenyomatok lefuttatása folyamatban…

A zenekar tagjai:

CACTUS – vocal
TRUCKER – guitar
SZAPPAN – bass
LUFI – drums