Hamarosan következő bulik

A ZENEKAR:

Naked-Truckers_3_2014

A Naked Truckers 2009-ben alakult Tommy Fox gödöllői garázsában. Három tökös gyerek aki, mindig készen állt arra, hogy egy jót zenéljen. Látványos show-elemekkel tarkított előadásaik és az együttest övező botrányok nyomán a trió a lázadó zene igazi megtestesülésévé vált.

A Truckers frontembere, Little G. nagybőgős Mitch Farty, aki előszeretettel lobbantja lángra a hangszert a színpadon, mind átvitt, mind pedig szó szerinti értelemben. A doboknál az alapító Tommy Fox-ot Peete Jones váltotta 2014 júniusában, azóta több mint 70 koncerten bizonyította rátermettségét.

5 év alatt négy videó klip és két album (Trucker Attack 2011, Jump! 2014) is azt mutatja, hogy lendület és energia jellemzi a csapatot. Mindig valami újban törik a fejüket.

A nemzetközi sikert a „Jump!” című számhoz forgatott kisfilm hozta meg a triónak, mely 2014 májusában megnyerte a Berlin Music Video Awards Best Live Act kategória díját. 5 hónap alatt 8 országot jártak be a fiúk és több mint 500 lemezt adtak el. Lankadatlanul hódítanak és bódítanak!

TAGOK:

Little G (Kiss Gábor) – ének, gitár
Mitch Farty – nagybőgő
Peete Jones – dobok