Eldobtuk az agyunkat az Elvis musicaltől

Amikor egy színházi esemény vagy egy koncert után remegő térdekkel jössz ki (és nem azért mert az előadás alatt elzsibbadt a lábad), akkor azt gondolhatod, hogy valami egészen mélyreható és fantasztikus élményben volt részed. Valami ilyesmit éreztünk mi is, amikor kijöttünk a Tüskecsarnokból, ami helyet adott Elviséknek.

Nem igazán tudom, hogy milyen szavakkal illessem a produkciót. Merész? Magávalragadó? Zseni?
Ezek közül mindegyik illik rá az kétségtelen.

A csapat, aki színre vitte Elvis életét, egy Olaszországi városban működő társulat. Tehetséges színészekkel, kiváló énekesekkel és profi táncosokkal dolgoznak együtt, hogy a lehető legjobb munkát állíthassák a közönség elé.

Az első felvonástól kezdve egy törénelmi utazást tettünk, hála a “dátumcunaminak” és a háttérben elhelyezkedő vászonnak, ami eredeti felvételekkel tartkítva még élvezhetőbbé tette az előadást.

Parádésan adta vissza a mű Elvis életének legfontosabb állomásait a gyerekkortól kezdve, a fiatal tehetség felfutását, a katona éveket a szerelmi éveket, a filmeket és sok mást, ami Elvis életébe szerepet kapott.

Az este koronáját az élő Elvis koncert adta. Nem túlzás, egészen a zsigereimben éreztem a király jelenlétét. 🙂

Ez a produkció elképesztő minőségben dolgozta fel a Király emlékét. Kiváló színészek és parádés rendezés jellemezte a produkciót.
Csak gratulálni tudok a csapatnak és köszönöm, hogy ez a musical itthon is bemutatásra került.