Vastag Csaba is szereti Elvis zenéjét

Az elkövetkező hónapok egyik leginkább várt eseménye az Elvis show, mellyel Priscilla Presley hazánkba látogat. Pár napja az nlcafe.hu-n jelent meg egy cikk, amiben Vastag Csabát kérdezték Elvisről és a Peace in the Valley c. dalról. Most a cikkből közlünk részleteket.

“Az 1956-os események idején jómagam még nem éltem, de édesapám elmesélései alapján nekem is van fogalmam a helyzet kiélezettségéről. Elvis életművével 17 évesen, egy szerelmi csalódást követően találkoztam először.”


Az énekes Elvis Peace in the Valley című kultikus dalát énekelte fel, azt, amelyikkel Elvis oly sokat tett a magyarok ügyéért. „A zenetörténelem egy jelentős pontja ez a dal, amely sok szempontból fontos számomra. Bízom benne, hogy Priscilla is értékeli majd. Bevallom, nekem is nagyon bejött gyerekkoromban, amikor láttam a Dallasban” – mondta mosolyogva Vastag Csaba.

„Remélem, örömet szerzünk neki ezzel a kis meglepetéssel, és alig várom, hogy egy igazi Elvis-koncertet láthassak” – tette hozzá az énekes.

Priscilla Presley júniusban érkezik Budapestre, hogy részt vegyen az Elvis, The wonder of You című koncertshow-n. A Király hatalmas kivetítőkön énekli majd a slágereit egy teljes szimfonikus zenekar kísérete mellett. A szervezők eljuttatják a dal felvételét Elvis egyetlen feleségének, hogy ő is láthassa, a magyarok nem feledik a Királyt.

A teljes cikk itt olvasható: https://www.nlcafe.hu/sztarok/20180416/vastag-csaba-priscilla-presley-nek-enekel-elvis/