Épített hot rod-ok homok szőnyegen – Ilyen volt az idei AMTS! – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Ha a hazai férfiak többsége választhatna egy hétvégét az évben, amikor oda mennek azt csinálnak, amit szeretnek akkor szerintem ez lenne az egyik. Miért?
Van több, hatalmas csarnok telis-tele jobbnál jobb autókkal és csinosabbnál csinosabb lányokkal. Benzin gőz, négy kerék és olyan autók, amiket talán életünkben nem láttunk.
Ilyen volt az AMTS 2018-ban!

Természetesen hűen a magazinunk szellemiségéhez, minket leginkább a nem olyan régen felbukkant, új hot rod építő csapat és az általuk kihozott járművek érdekeltek a leginkább.

A ’50 Brothers Car Club

Maga a klub Észak-Olaszországban működik nem olyan messze Velencétől. Igazán nagy szerelmük az 1965 előtt gyártott US autók és az épített csodák. A hazai képviseletük nem olyan régen szerveződött, míg korábban egy másik hazai hot rod-os csapattal hódították meg a hazai autó rajongók szívét. Nem akármilyen autó csodákat hoztak magukkal az idei kiállításra. Elszántságukat mi sem bizonyítja jobban, minthogy Olaszországból egyenesen Budapestre, ami közel 580 km, a gépcsodák a saját lábukon jöttek el és mennek is haza. Íme a videós bizonyíték.

#fridayTrip #FordModelAItalianHotRodders & Francesco Campione

Közzétette: '50 Brothers Car Club – 2018. február 16.

“Hamarosan Mi is megyünk vissza hozzájuk, az Ő rendezvényükre”- ezt Horváth Petra mondta, Pin-up lány és az egyik főszervezője is az eseménynek.

Amit, mindenkinek látnia kell

Maga az esemény óriási területen zajlott. Több csarnokot is megtöltöttek az autók. A számunkra érdekes és izgalmas látvány az F pavilonba volt, ahol a bejáratnál először az Old-Timer autókat lehetett végig pásztázni. Közben már a terem végében messziről ki lehetett szúrni a Lakeside Weekend óriás molinóját és onnantól tudtuk, hogy merre kell menni.

Fantasztikus kiállítói standokat építettek fel a szervezők. Volt hatalmas lakókocsi, rögtönzött Beach, ahol az épített autók homokon álltak, imitálva az tengerparti autóversenyeket.

Közelebb lépve és pár percet elmélázva azon tűnődöm éppen, hogy mennyi munka lehet egy ilyen autó megépítésében,
a pénzről nem is beszélve. Van valami elképesztő ezekbe a járgányokba, valami, ami csodálni való. Belegondolva, hogy pár napja végig tepertek közel 600 km-t, ledöbbentett.

Összefutottunk Ticcivel, aki éppen a Mon Cherries zenekar lány tagjaival beszélgetett. Ticci ruhában járták végig az eseményt és osztogatták a szórólapokat.

“Az American Garage bútorai is díszlet részei”- hívja fel a figyelmemet az aznapi kísérőm Olasz Gábor, az American Garage tulajdonosa, és a felesége, akik meghívtak erre az eseményre és végig járták velem az egész rendezvényt.


Az F pavilonon túl

Miután kellően elmerengtünk az épített autók és az igazi rock and roll járgányok között, kis kikapcsolódásként átmentünk a többi pavilonba, ahol szintén leesett állunk. Elképesztő mennyiségű autó, rengeteg hölgy (meglepően kevés ruhában) és annyi ember, amennyit ritkán látunk egy helyen.
Szinte minden márka képviseltette magát, saját standokat állítottak, ahol csak a kreativitás és a pénztárca szabott határt.

Amikor már kellően zsongott a fejünk, kimentünk a levegőre, ahol driftelések és gumicsikorgások hangjai hallatszottak fel.

Az élmény fantasztikus volt, az autók csodálatosak és a hölgyek bájosak.

Az új hot rod-os csapat igazán kitett magáért ezen az eseményen, gratulálunk.
További sok sikert!

Nézd meg a további képeinket is! Csak görgess tovább!