Elvis lányának komoly pénzügyi gondjai vannak

Nem olyan régen a Hvg.hu írta meg, hogy Lisa Marie Presley komoly összegre pereli volt pénzügyi menedzserét.

Egészen pontosan 100 millió dollárra. Avval vádolja Barry Siegelt, hogy hanyagul és rosszul menedzselte üzleti ügyeit. Közben Siegel is beperelte a Presley-lányt, mondván, fényűző életstílusára szórta el apai örökségét.

Siegel a keresete mellé egy 800 ezer dollárról (203 millió forintról) szóló követelést is benyújtott a kifizetetlen számlákra.

2016-ban jelentette be Lisa Marie, hogy válik. Ezután az is kiderült, hogy igen komoly, 16 millió dolláros (közel 4 milliárd forint) adósságot halmozott fel.

Lisa Marie édesapja halála után komoly hagyatékot tudhatott magáénak, mivel a vagyon egyedüli örököse lett. 1993 óta Barry Siegel kezelte a vagyonát. Állítólag 2005 óta került komoly pénzügyi válságba.

A héten benyújtott periratok szerint 2016-ra a hagyatékot kezelő cégnek 14 ezer dollár (3,6 millió forint) készpénze és több mint félmillió dollárnyi (127 millió forintnyi) hitelkártya-tartozása volt.

Siegel szerint többször is figyelmeztette Lisa-t, hogy hagyjon fel az ész nélküli költekezéssel, de nem igen talált fülekre a mondandója.

Nem könnyíti meg Lisa Marie életét a korábban körülötte kialakult botrányok sem, mint például két évig tartó házassága Michael Jacksonnal, és 108 napig tartó házassága Nicolas Cage filmsztárral.

Bízunk benne, hogy hamarosan rendeződnek a művésznő pénzügyi gondjai.