Karácsonyi jókívánság és miegymás!

A legtöbb ember életében a karácsony az egyik legjobban várt ünnep. Mi is így vagyunk evvel és szeretnénk minél meghittebben tölteni ezt a három napot!

Éppen ezért, hogy kicsit felkészülhessünk és átszellemülhessünk december 22-26-ig nem fogunk posztolni sem képet, sem cikket, sem videót. Szeretnénk ha Ti is a családotokkal és szeretteitekkel töltenétek az ünnepet.

Természetesen szeretnénk nektek megköszönni, kedves olvasók, a rengeteg kedvelést, hozzászólást, kritikát és megosztást. Ígérjük, hogy jövőre még többet fogunk írni, még többet fogunk azért dolgozni, hogy Nektek, akik imádjátok ezt a kultúrát még többet adhassunk.

Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak a partnereinknek is a közös munkát, akikkel 2017-ben sikeresen dolgoztunk együtt, vagy elindult egy közös gondolkodás. Bízunk benne, hogy ez a lelkesedés és akarni vágyás tovább gyűrűzik 2018-ra is.

És természetesen nem maradhatnak ki a zenekarok, akik nélkül biztosan nem lenne egész és teljes ez a kultúra. Ők azok, akik állhatatos munkájukkal és hihetetlen tehetségükkel nap, mint nap azon dolgoznak, hogy Mi, a rockabilly kultúra őrült vagy kissé őrült rajongói megfelelő szórakozásban részesülhessünk.

Köszönjük, hogy Velünk vagytok és erőt adtok a munkánkhoz!

Békés, boldog és szeretetteljes meghitt karácsonyi ünnepeket kíván:

a Magyar Rockabilly csapata