Reményeink szerint így alakul a 2018-as évünk

Közeledve a 2017-es év vége felé elgondolkodtunk, hogy mennyi minden történt velünk idén és kicsit tovább gondolva megterveztük, hogy mit szeretnénk elérni a 2018-as évben. Még mielőtt belekezdenék, egy régi és már megérett tartozásomat szeretném felétek letudni.
Tulajdonképpen kik vagyunk és miért hoztuk létre a Magyar Rockabilly magazint?

A létrehozás, mint sok minden más egy hobbi projektként indult. Csináljunk egy olyan oldalt, amin minden koncert, buli, esemény megtalálható és néha-néha egy kis érdekességgel színesítsük a palettát. Aztán hamar rájöttünk arra, hogy ebben talán több is lehet, mint egy hobbi projekt. Elkezdtünk interjúkat készíteni és felvenni a kapcsolatot a zenekarokkal. Sok pozitív visszajelzés után úgy éreztük, hogy van ebben valami.

Az a célunk, hogy egy olyan magazint alkossunk az 50-es évek kultúrájáról, ami hitelesen, megújulva, sok emberhez eljutva képviseli ezt a szubkultúrát. Legyen szó zenéről, divatról, táncról, autókról, koncertekről a Magyar Rockabilly mindenben megfelelő minőséget tudjon adni.

Bízunk benne, hogy a hazai szubkultúra szeretettel és kellő nyitottsággal lesz a magazinunk felé és sok olvasót, támogatót és együttműködő partnert tudhatunk majd táborunkban.

A 2018-as évet is ebben a szellemben kezdjük majd meg.

Szeretnénk megfelelő alapokra helyezni a magazin jövőjét, rovatokat létrehozni bennük cikkekkel, megjelenéssel támogatni a hazai zenekarokat, fesztiválszervezőket, szolgáltatókat, eseményeket és főként új olvasókat toborozni, akik szívesen olvassák a magazint és ezáltal megismerhetik és megszeretik ezt a kiváló kultúrát.

Az oldalunk a jövő év elején megújul evvel is jelezve az új alapokat. Elindul majd a hírlevél szolgáltatásunk (nem bombázunk majd naponta e-maillel), lesznek saját eseményeink és még több ötlet, amit szeretnénk megvalósítani.

Tudjuk, a lelkesedés nagyon nagy és bízunk benne, hogy kitart 2018-as év végéig, sőt tovább.

Szeretnénk a magazint értetek, sőt veletek együtt szerkeszteni! Ha van ötletedet, észervételed vagy szeretnél a projektben részt venni, írj egy emailt nyugodtan az info@rockabilly.hu-ra és mi azonnal válaszolunk.

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem tudtál azonosulni a terveinkkel.

Jenei Róbert
Főszerkesztő