Új taggal indul őszi-téli klubturnéjára a friss aranylemezes Mystery Gang

Az év utolsó részében nagy országjárásra indul a rockabilly hazai és nemzetközi jeles képviselője a Mystery Gang trió. A 2017-es év több szempontból is hatalmas sikereket hozott az együttesnek. A “Wild 50’s Nights” című EP sorozat cd formájában is megjelent, és azóta bearanyozódott.
Az ötvenes évek Amerikáját idéző, Egri Péter új rockabilly slágerei azóta nagy sikerrel kerültek bemutatásra Németországban, és Finnországban is, mialatt az együttes itthon is nyári fesztiválokon, eseményeken táncoltatta meg a közönséget. Az album egyik dala új mozifilmben is szerepel a zenekar tagjaival együtt, ez a “Paraziták a paradicsomban”, amely jövő év elején kerül bemutatásra.

Most azonban a tél közeledtével nem csak az új lemez dalait mutatják be, hanem a Mystery Gang új nagybőgősét is, Allisson Guimaraes Santost, aki Brazíliából érkezett, és már ezen a héten, november 10-én, az Ajkai Rakéta klubban, valamint november 11-én, a Dunaújvárosi Jazz Galériában már ezen felállással mutatkozik be a neves rockabilly együttes.

A klubokban előzenekarként a Memphis Moon ’55 ad koncertet, mely autentikus rockabilly triót Egri Péter alapította nyár elején, hogy eredeti, dob nélküli felállásban idézzék meg az ötvenes évek nagy rockabilly dalait, és előadóit.
Érdemes tehát a turné állomásait figyelemmel kísérni, a hamisítatlan élmény garantált!

November 10 – Ajka, Rakéta presszó
November 11 – Dunaújváros, Jazz Galéria
November 17 – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely
November 18 – Szekszárd, Pécsi Est Café
November 25 – Baja, Armstrong klub
December 2 – Kapuvár, Shop stop klub
December 15 – Kecskemét, TEKA
December 16 – Szolnok, Végállomás
Február 10 – Sopron, Búgócsiga
Február 16 – Pécs, Trafik
Február 17 – Szentes, Ifi klub
Február 23 – Szombathely
Március 9 – Győr, Rómer ház
Március 10 – Tatabánya Roxxy
Március 17 – Székesfehérvár, Petőfi kultúrtanszék
Március 24 – Szarvas, Zebra klub

Forrás: Mystery Gang hivatalos facebook oldala