Új videó klipet forgatott a Nyughatatlan!

A nemrégiben aranylemezzé vált Földobom című lemezük nyitó dalára az Ég veledre készített új videó klipet a Nyughatatlan.

A Johnny Cash életét feldolgozó filmről elnevezett banda – ahogy azt a névválasztás is bizonyítja – erősen kötődik az autentikus country és rockabilly stílushoz, de 2016-ra egy egész albumnyi saját számmal örvendeztették meg rajongóikat. A lemez egy beérés folyamataként értékelhető stílusát és szövegét tekintve is. A banda kellő mértékben rázta le magáról a tribute bandek merev mozdulatlanságát, amit az Ég veled című dal és a dalhoz készült videó klip is bizonyít.

“2015 nyarán született a dal. Igyekeztem mindent egy kis humorral fűszerezve úgy megfogalmazni ahogyan az történt. Szövegileg, zeneileg ezt érzem eddig a legerősebb dalomnak. A rákövetkező évben a Petőfi rádióban volt a dalpremier, már akkor tervben volt egy klip hozzá, ami csak idén valósult meg az NKA támogatásával. A klip sztorija csak nagy vonalakban azonos a dalban mesélt történettel. Az volt a cél, hogy egy jól érthető, poénos, izgalmas klipet csináljunk. Szerencsére nem lett sem szájbarágós, sem közhelyes. Jól esik vissza nézni. Kicsit tartottam a színészkedéstől, de végül nagyon élveztem a forgatást.” – Mondta Kovács Kornél a Nyughatatlan zenekar énekes gitárosa.

A zenekar legközelebb Budapesten fog fellépni. A budapesti koncertjüket október 20-án a Mika Tivadar Mulatóban, a debreceni koncertjüket november 10-én a Sikk klubban rendezik meg. A külföldi fellépések mellett idén Pécsen, Hajdúszoboszlón és Mezőkövesden fognak még koncertezni.

turne_foto_szines