Betekintés a gyulai rock and roll életbe

Balog István ‘Cooper’ kétségkívül meghatározó figurája a gyulai közösségi életnek és főleg a táncos lábúak körében vált igazán ismerté.
Töretlen a lelkesedése aziránt, hogy újraálmodja a hajdan fénylő rock and roll kultuszt.

1993-ban végzett tánctanárként a Magyar Művelődési Intézetben és akkortájt nagy sikerrel szerveződő rock and roll partyk lelkes látogatója volt. Ezek a bulik akkoriban (talán többen is emlékeznek) a Közgáz Egyetem pinceklubjában voltak a Ráday utcában.

“Nagy álmom vált valóra-mondja István, hogy ma már városunk által is támogatott Rock and Roll és Latin Party néven 2009. április 25 óta rendszeresen megrendezésre kerül a bulisorozatunk”.

Két bakelit és két cd játszóval, szelektív(csak rock and roll és latin műfajú zenékkel) műsort biztosítunk az erre éhező közönségnek.- és úgy tűnik erre igen nagy igény van.

‘Úttörőmunka, hiszen ezek a zenék párban táncolhatók és valljuk be őszintén a párban táncolás a bálnákkal együtt a kihalás szélére sodródott faj.”

István nagyon lelkesen minden rendezvényébe beleteszi a szívét-lelkét, hiszen DJ-ként nagy hangsúlyt fektet a zenei megújulásra.

Ha Gyulán jártok ne hagyjátok ki a buliját! A következő rendezvényéről itt tájékozódhattok: http://www.rockandrollparty.hu/