10 éves a Fifty’s Drinx – villáminterjú Takival

2006. december 22-én több, mint 7 hónap várakozás után megnyitott Budapest legújabb rock and roll klub helysége a Fifty’s Drinx.
10 éves szülinapot ünnepel. Ennek apropóján felkerestük Takács Jánost “Takit” aki büszkén mesélt az lemúlt 10 évről.

Milyen volt az elmúlt 10 év?

Ó, nagyon sok minden volt benne. Rengeteg öröm, bánat, munka, küzdés.

Hogy indultatok el? Honnan volt az ötlet?

Régen dédelgetett álmom volt, egy ilyen hely létrehozása. Egy régi barátommal közösen nyitottuk meg, aki azóta már külföldre költözött a családjával. A cél egyértelmű volt, egy olyan teret szerettünk volna, ahol a műfajt szeretők szívesen jönnek össze, és mások is megismerik ezt a kultúrát. Klubbot szerettünk volna nyitni, nem egy kocsmát. Rengeteg zenész és zenekar megfordult itt a 10 év alatt, (több, mint 100- a szerk.) de több olyan esküvőn is voltunk, akik ebben a bárban látták meg egymást, itt jöttek össze.

Mi lesz holnap?

Sok mindennel készülünk, köztük egy meglepetéssel is. Vendégül látunk egy kiváló cukrász mesternőt aki egy rockabilly stílusú tortával ért el kimagasló eredményt egy cukrász versenyen, élőben lesz hallható Mester barátom első rádió műsora is és persze rengeteg R’n’R.

Mire vagy a legbüszkébb?

Azokra a fiatalokra, akik itt kezdtek nálunk és mára már saját zenekarral járják az országot. Az emberekre, akikkel együtt töltöttük ezt a 10 évet. A helyre, hogy még mindig kitart, de a legbüszkébb arra vagyok, hogy ez a hely baráti légkört teremt és a vendégek együtt söröznek a koncert után a tagokkal és ez szerintem fantasztikus.
De ha konkrétabbra is kíváncsi vagy akkor például arra, mikor a Hungária díjat kapott és itt volt nálunk a TV felvétel vagy mindig van itt nálunk divatfotózás.

Milyen lesz a következő 10 év?

Mindig vannak ötletek és minden bizonnyal ezeket fogjuk megvalósítani.

Mikor már elköszönünk egy záró mondatot azért oda mond:

“Tudod abban van a mi sikerünk, hogy valahogy minket mindig a jó emberek találnak meg és köszönettel tartozunk nekik”

Köszönjük Taki!