Tuningold fel a ruhatáradat igazi rockabilly cuccokkal

Az utóbbi években annyira megváltozott az emberek öltözködése, hogy ha ma már valaki kék hajjal jelenik meg az utcán, igazán fel sem figyelünk rá. Nem csak, hogy új divatirányzatok jelentek meg, de a régebbi irányzatokat is megpróbálták kicsit feltuningolni, hogy a 21. századdal együtt fokozatosan haladjanak.

Biztosan láttatok ti is 50-es évekbeli rockabilly öltözéket. A fiúknál a barkó, a szűk, felhajtott nadrág, a vastag talpú creeper cipő, míg a lányoknál a petticoat, bő szoknyás ruhák és a balerina cipők hódítottak, a lófarokba fogott hajjal és gyöngysorral. Persze megjelentek a “pin-up girl”-ök, vagyis a rossz lányok, akik sajátos és vadabb stílust tudhattak magukénak.

Mint minden divatirányzatnak, ennek is megvannak a maguk nagyágyúi és lelkes képviselői. Ha figyelmesen közlekedtek az utcán, magatok is kiszúrhatjátok, kik azok, akik valamilyen formában belecsempészték öltözékükbe ezt a stílust.

Ezen az oldalon folyamatosan ismertetünk meg benneteket a stílus minden részletével és azokkal, akik ezt hűen képviselik.

Kezdésként csemegézzetek ezekből a képekből!

Jó szórakozást!

pinuphaj

pin up girl farsangi jelmez

Greaser

elvis_relaxing14