Így telik a 25. Lakeside Weekend! – Videó! ;)

A csütörtöki nap főként a megérkezés, sátor állítás és az alapozás jegyében telt. Mindenki kereste a megfelelő helyet a sátrának vagy lakókocsijának, felszisszentették az első doboz sörüket és hivatalosan is kezdetét vette a 25. Lakeside.

Különösebb program nélkül telt el a tegnap. Este Cactus hivatalosan is megnyitotta a fesztivált, majd elsőként Tubus ült a lejátszók elé és kezdte meg a bulit.

Természetesen nem csak a Vízparti Sátornál volt buli. A camping több pontján is saját házi bulijaikat tartották az emberek, hangos zenével és sok beszélgetéssel. 🙂

A tegnapi nap bemelegítése után a mai nap viszont az aktív programokról és jó sok koncertről szól.

A Vízparton első zenekarként a Flip, Flop and the Flyers kezd 14.00-kor, őket követik Takiék a Fifty’s Heaven-el 16.00-kor.

Az esti koncert sátorban is elkezdődnek a jobbnál jobb koncertek. 20.00-kor A Duckers, majd a B’15 Nitussal, a Redneck Roadkill és végül a péntek este sztár vendégei is fellépnek.

Kicsit kilépve az őrült rockabilly hangulatból jó sok játékkal is készültek a Színes Karykák. A mai napon lesz Csocsó bajnokság, Sárcsolya és Rönkhajítás.

Amint látjátok lesz ma program bőven, szóval lépjetek le hamarabb a munkából, csapjátok fel a cuccokat és irány Agárd! Itt találkozunk! 😉